Kohdelistaus

Monipuolinen liike/tuotantotila Seppälässä

Vasarakatu 9 B 16
40340 Jyväskylä
Heti vapaa

Myydään tai vuokrataan monipuolinen tila loistavalla sijainnilla – 391m2 korkeata tilaa varasto/tuotantokäyttöön + 130m2 toimistotilaa.

Erinomainen sijainti Sepän välittömässä läheisyydessä. Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. Tilassa koneellinen ilmanvaihto. Noin 1/3 varasto/tuotantotilasta on tällä hetkellä vuokrattu, muilta osin heti vapaa.

 

– – – – – – –

Omarantainen paritalon puolikas Muuramessa

As Oy Muuramen Ahvenranta 10
Ahvenranta 10, 40930 Muurame
Heti vapaa

Mahtavalla paikalla v. 2010 rakennettu paritalon puolikas omarantaisella Ahvenlammen tontilla n. 14 km Jyväskylän keskustasta. Talo on rakennettu korkealuokkaisilla materiaaleilla ja sisustusmateriaalit ovat huipputasoa.

Hyvin varusteltu keittiö on korkealla huonekorkeudella varustetun olohuoneen välittömässä läheisyydessä. Yläkerrassa on myös parveke järven suuntaan.

 

– – – – – – –

Moderni omaenergiatalo Kangasvuorella

As Oy Jyväskylän Kangasvuokko
Kolohaavantie 10, 40320 Jyväskylä
Valmistunyt 7/2019

Maalämmön ja aurinkopaneelien avulla lämpiävä As Oy Jyväskylän Kangasvuokko koostuu avarista ja valoisista läpitalon huoneistoista. Kahteen eri kerrokseen valmistuvat asunnot on varustettu suurilla lasitetuilla parvekkeilla. 

Reilusti mitoitetut kolmiot löytyvät talon päädyistä. Tilavat kaksiot sijoittuvat keskelle. Laadukkaat materiaalit ja vaalea värimaailma luovat hyvän lähtökohdan omien sisustusideoiden toteuttamiselle.

Huom! Kohteen kaikki asunnot on myyty